ONLINE MEDIA

Online visibiliteit gecombineerd met een krachtige en doeltreffende marketingstrategie...

Social media

Your social connection !

We maken graag je social media kanalen aan. We bedenken jouw campagnes & posts, zorgen voor een uitvoering en bewaken de reacties van je volgers & fans. Van strategie tot een uitgewerkt social media kanaal, op ons kan je rekenen.

Leadgeneratie

Prospects lead to customers !

Een prospect wordt een lead wanneer een persoon interesse toont in een product of dienst van jouw bedrijf. Door zijn of haar contactgegevens na te laten kan je deze persoon contacteren en hopelijk omzetten in een tevreden & terugkerende klant.

Lead campagnes & pagina's

Door middel van online marketing campagnes op social media en daarbuiten, zetten we prospecten om in leads. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk van de prospecten door de campagne worden getriggerd en hun contactgegevens nalaten, op een door ons gecreëerde lead pagina. Zo krijg jij onmiddellijk de gegevens binnen en kan je er direct mee aan de slag.

Search Engine Optimization

Great content, great ranking !

Search Engine Optimization ( SEO ) oftewel optimalisatie van de vindbaarheid van je website via diverse zoekmachines is van cruciaal belang bij je online aanwezigheid. Ook jij wil bovenaan staan in Google, niet ? Door optimalisatie van diverse factoren steven we naar een optimale vindbaarheid van uw bedrijf of organisatie in zoekmachines.

Analytics

Analysing your visitors !

Niet enkel de goede vindbaarheid van uw website via zoekmachine positionering, maar ook het meten en analyseren van deze bezoekers is uiterst belangrijk. Aan de hand van diverse tools meten we het gedrag van bezoekers op je website. Met de resultaten van dergelijke analyse kunnen we de commerciële prestaties van je website aansturen & verbeteren.

Bezoekersaantallen • Herkomst van je bezoekers • Return on investment • Trefwoordengebruik • Type publiek • Gedrag van gebruikers op je website • ...